Zonwering | Buitink Duiven, uw Zijwaarde garagedeuren specialist in de regio Arnhem, Duiven, Doetinchem, Dieren, Didam en Nijmegen. Voor kwaliteits zonwering gaat u naar Buitink Products Duiven.

Zijloop garagedeuren

Zijloop garagedeuren  

Bekijk hier Garagedeuren bij Buitink Products

Terug - Garagedeur
Buitink Products Garagedeuren

Producten - Garagedeuren - Zijloopdeuren

De Zijwaardse garagedeur van Buitink

Een unieke garagedeur door zijn zijwaardse looprichting.Geen systeem meer onder het plafond maar langs de wand,een eigenschap die vele voordelen geeft aan deze garagedeur.

Door het zijwaards bewegen is de loopdeur functie bij deze deur standaard.De roestvrijstalen ondergeleiding is slechts 30mm hoog en daardoor geen belemmering om bv. met de fiets uw garage binnen te gaan. De Vertico garagedeur is vervaardigd van hoogwaardig aluminium geisoleerdeprofielen en leverbaar in 14 eigentijdse kleuren.

Inbouw-hoogte

Het gepatenteerd geleidingsysteem maakt het mogelijk om deze garagedeur
te monteren incl.motorbediening met een minimale inbouwhoogte van 85mm. Uiteraard is een vrije gevelruimte van belang om deze unieke deur te kunnen monteren.

Bediening

De bediening van deze deur is standaard met motor incl.1 stuks handzender. De motor is standaard voorzien van valbeveiliging in hindernisherkenning. Aandrijving geschiedt dmv tandriem voor een ruisloze bediening.

Brochure aanvragen  Offerte aanvragen